Hem         Boende         Priser         Paket         Kontakt             
 
Kontaktinformation           Om företaget           Bildgalleri
 
Majblommegården!
I fantastiskt naturskön miljö mellan Borås och Ulricehamn ligger Majblommegården. Anläggningen ligger ca en timmes resa från Göteborg och Jönköping. Avskilt, vid vägens slut och alldeles intill sjön Åsunden ligger den gamla barnkolonin som ägs av familjen Tagesson.

På Majblommegården erbjuder vi boende med självhushåll i två olika byggnader som kan hyras tillsammans eller var för sig. Dessa alternativ lämpar sig väl för större sällskap, upp till 50 personer.

Är ni en familj eller liknande som söker boende i naturskön miljö har vi en stuga med 4+2 bäddar utanför Gällstad. Även detta boende ligger sjönära, avskilt och naturskönt.

Året om:
Vi erbjuder boende i självhushåll året om. Vår kundkrets är en blandning av företag och föreningar i samband med konferenser och möten samt privatpersoner i samband med bröllop, fest och andra sammankomster.


Tillgänglighet:
Delar av vår anläggning är utrustat med ramp och Handikapp-WC.

Tillgänglighet konferens, boende, matsal:
Delar av kursgården är anpassad för gäster med rörelsehinder. "Kungens Stuga" är utrustad med ramp och handikapptoalett samt handikappdusch. Konferenslokalen och matsalen är också tillgängliga med ramp vid behov.

majblommegårdenmajblommegården

Vår företagsidé är att på ett enkelt sätt erbjuda boende i den fantastiska miljö vi har här på Majblommegården.
Vi tar nästan uteslutande emot en grupp åt gången vilket medför att våra gäster kan vara helt ostörda under sin vistelse här.

boende_skolklasser_grupper               konferensverksamhet_femkamper

Vårt boende består av 14 rum fördelat på två byggnader med 1-4 bäddar, dusch och toalett i korridor. Tillgång till självhushåll finns.

Vi har sjön Åsunden alldeles utanför knuten och en behaglig avsaknad av störande trafikljud.

 
 
    Majblommegården HB, Majblommevägen, 523 94 Tvärred, 0321-500 14, Peter: 070-344 28 31    
Org.nr 969709-3517, info@majblommegarden.se, www.majblommegarden.se